Overgang

Ben je in de overgang? Dan kun je last hebben van allerlei (vage) overgangsklachten, zoals opvliegers en overmatig zweten, vermoeidheid, en lusteloosheid. De menopauze is de overgangsfase van vruchtbaarheid naar onvruchtbaarheid van de vrouw. Dit gaat gepaard met een vaak heftige verandering in de hormoonhuishouding.

Om de overgang zo prettig mogelijk voor je te maken, vind je bij ons handige producten die verlichting kunnen bieden tijdens de overgang. Denk aan ventilerend beddengoed om de nachtelijke opvliegers draaglijker te maken en lichttherapielampen of wake-up lights voor een energieker gevoel. Bekijk op deze pagina onze tips die kunnen helpen om de overgangsklachten wat beter aan te kunnen.

 

Neem een supplement

Met de Golden Naturals Menopauze Formule Extra Krachtig kun je overgangsklachten zoals opvliegers verminderen. Ook zorgt dit supplement voor een verbeterde nachtrust en meer energie tijdens de overgang. Golden Naturals Menopauze Formule is aangevuld met vitamine D3 en soja.

Gebruik ventilerend beddengoed

Heb jij ook last van nachtelijk zweten tijdens de menopauze? Dan ben je niet de enige, want veel vrouwen zweten 's nachts meer tijdens de overgang. Met ventilerend beddengoed heb je het minder warm in bed en kun je lekker doorslapen. Denk aan de AeroSleep Coolmax matrastopper, die ervoor zorgt dat de warmte wordt afgevoerd en frisse lucht wordt aangevoerd.

Verbeter je stemming met een daglichtlamp

Wist je dat lichttherapie ook verlichting kan geven bij overgangsklachten? Door alle veranderingen in je hormoonhuishouding kan je biologische klok ontregeld raken tijdens de overgang. Dit merk je dan bijvoorbeeld aan symptomen als vermoeidheid en een sombere stemming. Met een daglichtlamp kun je je bioritme herstellen, waardoor je je een stuk beter voelt.

Sta energieker op met een Wake-up Light

Tijdens de overgang kan ook je slaapritme verstoord raken. Kun je 's avonds moeilijk in slaap komen en heb je 's ochtends moeite met wakker worden? Probeer dan eens een Wake-up Light. Zo'n lichtwekker helpt je op natuurlijke wijze om ontspannen in slaap te vallen en energieker op te staan.

Advies nodig?

Neem even contact op met onze klantenservice: telefonisch, via e-mail of via de chat. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies.

 

Waar bent u naar op zoek?

Uw winkelmandje